fbpx

FAQ

Veelgestelde vragen (FAQ)

Via onze mailbox zien wij een aantal vragen vaker terug komen. Op dit deel van de pagina posten wij een aantal veelgestelde vragen (FAQ) met het antwoord. Zit jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wat is de doelgroep van Jouw Online Personal Trainer?

Jouw Online Personal Trainer is er voor iedereen die een sport- of gezondheidsdoel heeft. Denk hierbij aan mensen die:

– Spiermassa willen aankomen
– Gewicht willen verliezen
– Net starten met sporten.
– In training zijn voor een sportevenement. Bijvoorbeeld hardloopevenementen als (halve) marathons of Strongman runs.

Vanuit onze ervaringen weten we wat er gevraagd wordt bij veel specifieke sporten en hoe wij jou het beste kunnen begeleiden om ieder zijn of haar doelen te bereiken

Waarom is er gekozen voor het beperkt aanbieden van lopende trajecten?

Bij Jouw Online Personal Trainer is persoonlijke aandacht leidend. Wij willen een zo goed mogelijk product aanbieden voor een betaalbare prijs. Wanneer wij teveel lopende trajecten tegelijkertijd hebben is er een kans dat wij de trajecten niet meer goed overzien. Wat ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Wij maken al onze trainingsschema’s en voedingsschema’s op persoonlijke voorkeuren en ervaringen. Het is voor ons belangrijk dat wij precies weten waar iemand in een traject zit. Dit om ieder zijn doelen te laten halen.

Hoe kan het dat jullie prijzen zo laag zijn vergeleken andere online aanbieders?

Jouw Online Personal Trainer is een bedrijf dat naast reguliere werkzaamheden wordt uitgevoerd. Omdat wij onder vast contract staan bij onze werknemers zijn wij niet financieel afhankelijk van Jouw Online Personal Trainer. Het is voor ons een hobby om mensen te helpen en te begeleiden naar hun doelen. Verder willen wij graag een bijdrage leveren in het gezond krijgen en houden van de Nederlandse samenleving.

Waarom zal ik kiezen voor een Online Personal Trainer?

Wij staan achter het gene wat wij doen. Wij denken dat je online net zoveel progressie kunt boeken bij iemand dan een fysieke Personal Trainer. In ons artikel: Waarom je getraind moet worden door een Online Personal Trainer benoemen wij een aantal redenen. Hopelijk kunnen we jou ook overtuigen!

Waar komt de informatie uit jullie films en artikelen vandaan?

Al onze informatie halen wij uit onze eerdere opleidingen, officiële onderzoeken en verschillende nieuwsartikelen op internet. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste feitjes en weetjes op gebied van sport, voeding en gezondheid. Wij delen onze nieuwe kennis dan ook graag met jullie!

Waarom zal ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?

De nieuwsbrief is in het leven geroepen om ook mensen te bereiken die weinig of geen gebruik maken van sociale media. Steeds vaker horen wij dat ook deze doelgroep op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten. Met het ontwikkelen van een nieuwsbrief weten wij zeker dat wij iedereen kunnen bereiken en niemand onze informatie hoeft te missen.

Ook krijgt iedereen die ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief 5% korting op al onze producten en diensten. Inschrijven kan hier.

Waarom scrolt er een logo mee in het scherm?

Het logo dat je ziet bewegen is het logo van Facebook Messenger. Wij willen het contact voor iedereen laagdrempelig houden. Hiermee hopen we sneller met mensen in contact te komen en kunnen wij helpen om jouw doelen te bereiken. Als je een bericht stuurt komt het direct via Facebook Messenger bij ons binnen. Met al jouw vragen en informatie gaan wij vertrouwelijk om. We proberen zo snel mogelijk terug te reageren.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden zijn hier terug te vinden

Wat is het privacy beleid?

Op de website zijn Google Analytics en Facebook Pixel geïnstalleerd. Dit om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en om ervoor te zorgen dat je alleen relevante advertenties te zien krijgt. Gegevens worden niet verstrekt of verkocht aan derden. Wel kunnen gegevens opgeslagen worden in software waar Jouw Online Personal Trainer toegang tot heeft.

.

Close Menu